Šibenik povezan sa svijetom

Šibenik povezan sa svijetom

Biti povezan sa svijetom mnogo je lakše kada u blizini grada Šibenika u kojem živimo, na manje od sat vremena vožnje postoje čak dvije zračne luke: Zračna luka Split i Zračna luka Zadar. Često, po vrlo povoljnim cijenama sa oba ova aerodroma možete poletjeti u mnoge europske destinacije iz kojih dalje možemo kombinirati i prekooceanske letove. Na isti način, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima, turisti iz raznih dijelova svijeta, dolazeći na odmor u naš grad Šibenik i Šibensko-kninsku županiju, slijeću upravo na ova dva aerodroma.

Šibenik povezan sa svijetom
Photo: Zračna luka Zadar

Putna groznica ili radost putovanja

Iz kojeg god smjera dolazili i gdje god na godišnji odmor išli, svi se putnici na svom putu do željene destinacije osjećaju slično. S jedne strane provjeravaju jesu li sve što im je potrebno ponijeli, tješe se ako su nešto zaboravili da mogu i bez toga, čitaju različite vodiče o mjestu u koje idu, osjećaju laganu nervozu povezanu sa uzbuđenjem zbog novih avantura koje ih očekuju. S druge se strane, nakon slijetanja, svi putnici susreću sa drugim situacijama koje su više tehničke prirode – koja je valuta u stranoj zemlji, gdje je najbolje promijeniti novac, kako do lokacije smještaja, gdje je prvi slobodan taksi, kakvo je vrijeme vani. I tek nakon ovih posljednjih provjera putnici mogu zakoračiti u završnu etapu putovanja, onu od aerodroma do samog smještaja koji su rezervirali.

Šibenik povezan sa svijetom
(Photo: Unsplash)

Transfer od i do zračne luke

Idealan način transfera od aerodroma je onaj bez presjedanja, kada vozaču damo adresu i naslonimo se u ugodno sjedalo taxi vozila gledajući kroz prozor zanimljive prizore nepoznate i nove sredine. U tom su smislu zanimljivi rezultati istraživanja koje je proveo booking.com, a koje je otkrilo da će na putovanju osjećaj sreće biti jači ako je proces rezervacije protekao glatko i bez problema.

Šibenik povezan sa svijetom
Transferi do i od aerodroma (Photo: Unsplash)

On line rezervacije

Vodeći se ovim saznanjima, Gradski Taxi Šibenik, svjestan da posluje u današnjem svijetu on-line rezervacija, stavio je svojim gostima-putnicima na raspolaganje čak 5 kanala kojima se mogu naručiti transferi od i do splitskog i zadarskog aerodroma – poziv, mail, Facebook, Instagram i Trip Advisor. A ono što će još više utjecati na osjećaj sreće turista kada rezerviraju transfer do zračne luke je i to da se čekanje u slučaju kašnjenja letova dodatno ne naplaćuje! 🙂

Probuditi se negdje prvi put iskustvo je koje se ne može ni sa čim usporediti. Da bi izbjegli nepotreban stres, posvetite se organizaciji putovanja i transfera prije samog puta, a u slučaju da to niste napravili znajte da vas od rješenja situacije dijeli tek nekoliko klikova. Za svoje bezbrižno putovanje rezervirajte Gradski Taxi Šibenik ako je vaša polazišna ili dolazišna točka upravo grad Šibenik.

Šibenik povezan sa svijetom
Gradski taxi Šibenik
← home page ← photos of Šibenik
O namaO nama

Call Now Button
×